Zanetti Mini Mozzarelle,djathe i fresket 125 gr.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Djathë, gjizë dhe salcë kosi

180 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Zanetti Mini Mozzarelle,djathe i fresket 125 gr.

Produkt Italian.


Produkti nuk është më në stok.