Delimano Stone Legend Pancake,tigan krepash 24 cm.

Aksesore Shtëpie dhe Pastrimi / Enë kuzhine

1,290 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Delimano Stone Legend Pancake,tigan krepash 24 cm.


Produkti nuk është më në stok.