Delimano Stone Legend Frypan,tigan 24 cm.

Aksesore Shtëpie dhe Pastrimi / Enë kuzhine

1,690 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Delimano Stone Legend Frypan,tigan 24 cm.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.