Delimano Stone Legend Milk Pot,tenxhere qumeshti 14 cm.

Aksesore Shtëpie dhe Pastrimi / Enë kuzhine

1,490 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Delimano Stone Legend Milk Pot,tenxhere qumeshti 14 cm.