Delimano Stone Legend,tenxhere me kapak 28 cm me kapacitet 8.9 L.

Aksesore Shtëpie dhe Pastrimi / Enë kuzhine

3,490 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Delimano Stone Legend,tenxhere me kapak 28 cm me kapacitet 8.9 L.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.