Delimano Stone Legend,tenxhere me kapak 20 cm me kapacitet 3.6 L.

Aksesore Shtëpie dhe Pastrimi / Enë kuzhine

2,590 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Delimano Stone Legend,tenxhere me kapak 20 cm me kapacitet 3.6 L.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.