Callipo,peshk ton natyrale 3 x 80 gr.

Peshk, mish dhe nenprodukte mishi / Ton dhe pate

279 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Callipo,peshk ton natyrale 3 x 80 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.