Hako Extra sallam ,700 gr.

Peshk, mish dhe nenprodukte mishi / Sallame të ndryshme

160 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Hako Extra sallam ,700 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.