Migro Caffe Classico,kafe kokerr e pjekur 1000 g.

Kafe dhe Caj / Kafe

960 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Migro Caffe Classico,kafe kokerr e pjekur 1000 g.

Shije italiane.