Krik krak roasted peanuts in shell,kikirike ne levozhge natyrale 750 gr.

Fruta dhe Perime / Fruta të Thata

390 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Krik krak roasted peanuts in shell,kikirike ne levozhge natyrale 750 gr.