Despar Patatine gusto classico gustose e croccanti,patatina klasike 180 gr.

Patatina dhe të ngjashme / Patatina

129 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Despar Patatine gusto classico gustose e croccanti,patatina klasike 180 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.