Dodoni,gjalp dele 250 gr.

Për mëngjesin / Mjalt dhe gjalp

480 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Dodoni,gjalp dele 250 gr.

Produkt Grek.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.