Çobo Berat, E Kuqja e Beratit, verë 750 ml, prodhim 2010.

Birrë-Verë-Pije alkoolike / Verëra për Vinoteka

4,200 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Çobo Berat, E Kuqja e Beratit, verë 750 ml, prodhim 2010. Përmban 14.5 % alkool. "E Kuqja e Beratit", frut i rrushit autokton shqiptar VLOSH, e vjetëruar në fuçi lisi dhe më pas në shishe, me karakteristikat e saj të pangjashme në ngjyrë, aromë e shije, është thjeshtë e paarritshme duke e merituar plotësisht këtë emërtim. Këshillohet të serviret në temperaturën 18-20 gradë.


Produkti nuk është më në stok.