Aiba,veze te kuqe 6 kokrra masa ( L ).

Peshk, mish dhe nenprodukte mishi / Vezë

75 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Aiba,veze te kuqe 6 kokrra masa ( L ).


Produkti nuk është aktualisht aktiv.