Danone Activia Breakfast ,kos me drithera te cilesise se pare 168 gr.

Kos, dhallë dhe yogurt të ndryshëm / Yogurt dhe puding të gatshëm

130 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Danone Activia Breakfast ,kos me drithera te cilesise se pare 168 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.