Activia Raspberry-Pomegranate,kos pije me mjeder dhe shege 320 gr.

Kos, dhallë dhe yogurt të ndryshëm / Yogurt dhe puding të gatshëm

160 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Activia Raspberry-Pomegranate,kos pije me mjeder dhe shege 320 gr.


Produkti nuk është më në stok.