Head & shoulders classic clean,shampo kunder zbokthit per floket dhe lekuren e kokes 360 ml.

Kujdesi për flokët / Shampo

340 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Head & shoulders classic clean,shampo kunder zbokthit per floket dhe lekuren e kokes 360 ml.