Teuta Quinoa,fara te pasura me fibra dhe proteina 250 gr.

Oriz- Pasta (makarona) / Oriz

240 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Teuta Quinoa,fara te pasura me fibra dhe proteina 250 gr.