Palmolive Naturals,permban ekstrakte orkideje dhe qumesht hidratues krem dushi 650 ml.

Higjena personale / Vaskë dhe dush

390 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Palmolive Naturals,permban ekstrakte orkideje dhe qumesht hidratues krem dushi 650 ml.