Papadopoulos cookie cocoa & chocolate . Biskota me kakako , cokollat e zeze dhe copa cokollate 80 gr .

Për mëngjesin / Biskota dhe amareta

100 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Papadopoulos cookie cocoa & chocolate . Biskota me kakako , cokollat e zeze dhe copa cokollate 80 gr .


Produkti nuk është aktualisht aktiv.