Lufra dhalle familjar 1L .

Kos, dhallë dhe yogurt të ndryshëm / Dhallë

90 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Lufra dhalle familjar 1L . Paketim karton .


Produkti nuk është më në stok.