Papadopoulos biskota me krem banane 200 gr.

Për mëngjesin / Biskota dhe amareta

150 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Papadopoulos biskota sanduic me krem banane 200 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.