Scrac acid extra forte,acid i forte 1.5 L.

Detergjent për pastrimin e sipërfaqeve të ndryshme të shtëpisë / Alkool dhe amoniak

140 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Scrac acid extra forte,acid i forte 1.5 L.