Schauma Repair & Care,shampo per riparimin dhe kujdesin e flokeve 2 x 400 ml + peshqir FALAS.

Kujdesi për flokët / Shampo

450 Lekë / cope

400 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Schauma Repair & Care,shampo per riparimin dhe kujdesin e flokeve 400 ml.

2 shampo + 1 peshqir ngjyre lejla FALAS.