Fructal Buzz Black Currant Aronia,pije freskuese joalkolike pa gaz me lengje frutash ribez i zi & aroni 0.5 L.

Ujë dhe Pije të ndryshme / Pije në shishe

80 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Fructal Buzz Black Currant Aronia,pije freskuese joalkolike pa gaz me lengje frutash ribez i zi & aroni 0.5 L.