Parmalat Bonta e Linea,qumesht pjeserisht i skremuar 1000 ml.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Qumësht UHT

210 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Parmalat Bonta e Linea,qumesht pjeserisht i skremuar 1000 ml.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.