Iliria,sallate ruse me peshe.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Djathë, gjizë dhe salcë kosi

145 Lekë / 500 gr


Detajet e Produktit

Iliria,sallate ruse me peshe.

290/kg


Produkti nuk është aktualisht aktiv.