Pantene Rigenera e Protegge,shampo për flokë të dobët dhe të dëmtuar 250 ml.

Kujdesi për flokët / Shampo

290 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Pantene Rigenera e Protegge,shampo për flokë të dobët dhe të dëmtuar 250 ml.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.