Pantene Ricci Perfetti,shampo per floke te holle dhe rebele 250 ml.

Kujdesi për flokët / Shampo

290 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Pantene Ricci Perfetti,shampo per floke te holle dhe rebele 250 ml.