Pantene Antiforfora,shampo qe lufton zbokthin dhe kujdeset për flokët 250 ml.

Kujdesi për flokët / Shampo

290 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Pantene Antiforfora,shampo qe lufton zbokthin dhe kujdeset për flokët 250 ml.