Pantene Anticaduta,shampo qe forcon flokët dhe zvogëlon rënien e saj 250 ml.

Kujdesi për flokët / Shampo

290 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Pantene Anticaduta,shampo qe forcon flokët dhe zvogëlon rënien e saj 250 ml.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.