Milka Soft Choc & Choc,biskota me mbushje cokollate 150 gr.

Për mëngjesin / Biskota dhe amareta

215 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Milka Soft Choc & Choc,biskota me mbushje cokollate 150 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.