Noynoy,qumesht i kondesuar 170 gr.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Qumësht i kondensuar

90 Lekë / cope

60 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Noynoy,qumesht i kondesuar 170 gr.

Data e Skadencës: 30 Shtator 2018


Produkti nuk është aktualisht aktiv.