Nivea Sun After Sun Sos,lotion 200 ml.

Kozmetike-Solar / Solarë

800 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Nivea Sun After Sun Sos 200 ml.Aplikojeni mjaftueshem pas ekspozimit ne diell.Ri-aplikojeni sa here qe lekura juaj ndjehet e dehidratuar.Ekspozimi i madh ndaj rrezeve UV,shkakton demtime te pandreqshme te ADN-se dhe duhet te shmanget duke perdorur produkte mbrojtese ndaj diellit.


Produkti nuk është më në stok.