Nivea Sun After Sun Moisture,sperkates qe ftoh dhe freskon lekuren 200 ml.

Kozmetike-Solar / Solarë

900 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Nivea Sun After Sun Moisture,sperkates qe ftoh dhe freskon lekuren 200 ml.

Formula e saj jo e yndyrshme permban provitamin B e cila zbut lekuren,deperton me shpejtesi dhe njekohesisht e rifreskon ate.Gjithashtu permban vitamin E,e cila mbron lekuren ndaj plakjes se sparakohshme.


Produkti nuk është më në stok.