Smac Express Candeggina + Sgrassatore,detergjent per larjen e siperfaqet e ndyshme te shtepise 650 ml.

Aksesore Shtëpie dhe Pastrimi / Artikuj tё ndryshёm pёr shtёpinё

230 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Smac Express Candeggina + Sgrassatore,detergjent per larjen e siperfaqet e ndyshme te shtepise 650 ml.