Lipton Green Ice Tea Limone,caj jeshil limoni 1.5 L.

Ujë dhe Pije të ndryshme / Pije në shishe

120 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Lipton Green Ice Tea Limone,caj jeshil limoni 1.5 L.