Despar Tortellini con ricotta e spanaci,tortelini me rikote dhe spinaq 250 gr.

Oriz- Pasta (makarona) / Tortelini

250 Lekë / pako

210 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Despar Tortellini con ricotta e spanaci,tortelini me rikote dhe spinaq 250 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.