Despar Latte Uht Intero,qumesht 1 L.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Qumësht UHT

140 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Despar Latte Uht Intero,qumesht 1 L.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.