Muller Yogurt Cremoso Ciliegia,kos frutash me shije qershie 2 x 125 gr.

Kos, dhallë dhe yogurt të ndryshëm / Yogurt dhe puding të gatshëm

130 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Muller Yogurt Cremoso Ciliegia,kos frutash me shije qershie 2 x 125 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.