Viakal Cintro il Calcare,detergjent per siperfaqjet e ndryshme te shtepise 500 ml.

Detergjent për pastrimin e sipërfaqeve të ndryshme të shtëpisë / Aksesore banjoje dhe kuzhine

340 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Viakal Cintro il Calcare,detergjent per siperfaqjet e ndryshme te shtepise 500 ml.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.