La Cremeria Stracciatella,akullore me shije stacateli & copa cokollate 500 gr.

Akullore dhe ëmbëlsira të ndryshme / Akullore

400 Lekë / pako


Detajet e Produktit

La Cremeria Stracciatella,akullore me shije stacateli & copa cokollate 500 gr.