Capitan Findus,kroketa merluci 12 cope 300 gr.

Peshk, mish dhe nenprodukte mishi / Salmon dhe merluc

550 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Capitan Findus,kroketa merluci 12 cope 300 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.