Eskimko vanile,perzirje pluhurore per pergatitjen e desertit te akullt me arome vanilje 75 g.

Akullore dhe ëmbëlsira të ndryshme / Akullore

85 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Eskimko vanile,perzirje pluhurore per pergatitjen e desertit te akullt me arome vanilje 75 g.