Eskimko Karamela,perzirje pluhurore per pergatitjen e desertit te akullt me arome karamel 75 g.

Akullore dhe ëmbëlsira të ndryshme / Akullore

85 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Eskimko Karamela,perzirje pluhurore per pergatitjen e desertit te akullt me arome karamel 75 g.