Syoss Curls & Waves,shampo per floket e padisiplinuar,me onde dhe kacurrla 500 ml.

Kujdesi për flokët / Shampo

400 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Syoss Curls & Waves,shampo per floket e padisiplinuar,me onde dhe kacurrla 500 ml.