Syoss Men Clean & Cool,shampo per floke normal dhe me yndyre per meshkuj 500 ml.

Kujdesi për flokët / Shampo

400 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Syoss Men Clean & Cool,shampo per floke normal dhe me yndyre per meshkuj 500 ml.