Syoss Salon Plex,shmpo per floket e trajtuara kimikisht dhe mekanisht te stresuar 500 ml.

Kujdesi për flokët / Shampo

400 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Syoss Salon Plex,shmpo per floket e trajtuara kimikisht dhe mekanisht te stresuar 500 ml.