Despar Formaggino al parmigiano reggiano,djathe i shkrire me 6 porcione 125 gr.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Djathë, gjizë dhe salcë kosi

190 Lekë / pako

160 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Despar Formaggino al parmigiano reggiano,djathe i shkrire me 6 porcione 125 gr.

Data e Skadencës: 3 Gusht 2018


Produkti nuk është aktualisht aktiv.