Ullinj te mbushur me spec pa berthame me kg.

Fruta dhe Perime / Ullinj

269 Lekë / kg


Detajet e Produktit

Ullinj te mbushur me spec pa berthame me kg.

269/kg


Produkti nuk është aktualisht aktiv.